Подари картичка и цвете на учителите по случай Международния ден на жената

Подари картичка и цвете на учителите по случай Международния ден на жената

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 1 март 2021 до 8 март 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

 По случай Международния ден на жената  зарадвахме учителите с картичка и цвете изработено от всички нас. Всеки подарък е хубав, но когато е изработен ръчно и от сърце, той е безценен. С много любов и сръчност бяха изработени картички и ръчно изрисувани цветя, които зарадваха много учители в СУ "Алеко Константинов" гр.Луковит.

Какво?

Всяка жена трябва да бъде уважавана. А когато говорим за твоите учители, това трябва да се случва всеки ден. По случай Международния ден на жената може да зарадваш учителите с картичка или цвете изработено от теб. Всеки подарък е хубав, но когато е изработен ръчно и от сърце, той е безценен.

Кога?

Подготовката започва от 01 март до 08 март

Къде?

В стаята на 3.б и 4.б клас

Нужна екипировка?

Нужно е да носите картон, ножица, лепило.

Защо?

Учителите са хората, които са нашият пример. Те отделят от времето си и са отдадени на това да превърнат децата в добри, знаещи, можещи и възпитани хора. Те са хора, които заслужават уважение всеки ден. Международният ден на жената е възможност да ги зарадваме с малък подарък. Може да изработиш картичка или цвете, което да подариш за празника на значим за теб учител. Нека им покажем, че са важни за нас. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Може да се свържете с Ася Найденова или Цветанка Лазарова


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!