Подари играчки на детската градина в с. Козарско

Подари играчки на детската градина в с. Козарско

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 1 декември 2020 до 22 декември 2020
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

В навечерието на Коледа организирахме акция "Подари играчки на детската градина в с. Козарско" Събрахме много играчки, които поставихме в подаръчни пакети и придвижихме да децата от детската градина в с. Козарско. Всичко беше там непосредствено преди празника, а радостта, която децата изпитаха е неописуема. Няма по-хубав подарък от искрената детска усмивка.


Какво?

Да направиш добро в навечерието на Коледа, без да търсиш отплата - това ви призоваваме да направите с акцията "Подари играчки на детската градина в с. Козарско". Подаръците винаги радват и малки, и големи. Сега и ти имаш възможност да зарадваш тези деца с играчка за празника.

Кога?

От 01 до 22 декември.

Къде?

Играчките ще се събират в СУ "Алеко Константинов"

Нужна екипировка?

Може да донесете нова или ваша, но запазена игра, кукла, кола, образователна игра и всичко, което смятате, че е подходящо.

Защо?

В навечерието на Коледа можем да зарадваме децата от детската градина в с. Козарско. Вярваме, че с този малък жест от наша страна, можем да направим празника им по-хубав. Нужно е да съберем играчки и всички, които имат желание,могат да се включат.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова или Цветанка Лазарова.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!