Подари играчки, книжки и пъзели на детската градина в село Бъта

Подари играчки, книжки и пъзели на детската градина в село Бъта

Клуб "Априлци за доброто", ОУ "Двайсти април", Панагюрище
Мисията е на 23 December 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Учениците от ОУ "Двайсти април" зарадваха малчуганите от Детска градина Надежда с. Бъта, като събраха играчки, образователни игри, книжки и пъзели

Какво?

ОУ “Двайсти април” бяха събрани играчки, книжки, пъзели и др., с които зарадвахме децата от ДГ “Надежда”, с. Бъта. С дарението внесохме радост и коледно настроение в детските очи в навечерието на рождественските празници.

Кога?

Начало 9.30ч. - край 10.30ч.

Къде?

село Бъта, общ. Панагюрище, обл. Пазарджик.

Детска градина "Надежда".

Транспорт - личен автомобил на зам. - директора и на координатора.

Нужна екипировка?

Предпазни средства - маски и ръкавици.

Защо?

Да зарадваш малчуганите  с играчки, пъзели, ,образователни игри и книжки в навечерието на Коледа е радост за душата, да видиш пламъчето в детските очи и протегнатите ръчички, това е смисълът на хивота. Доброволците с желание се включиха в тази мисия, защото знаят, че на Рождество се случват чудеса, а то е радост и вълнение в детската душа.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Някои ученици, които не са членове на клуба, също се включиха в даряването на играчки. Други участваха в пакетирането им.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!