Подари играчка на детската градина в с. Морава

Подари играчка на детската градина в с. Морава

Клуб "Ангелски сърца", СУ "Николай Катранов", Свищов
Мисията е от 8 December 2023 до 13 December 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?


 Поредната успешна мисия на клуб „Ангелски сърца“ премина шеметно и с много вълнение, интерес и впечатления от страна на героите, които бяха изключително удовлетворени от извършената доброта. Смятаме, че всяко дете заслужава пълноценно, безгрижно детство, изпълнено с игри и забавления. Точно по тази причина избрахме да съберем нови или запазени стари играчки, които да изпратим на децата. Идеята ни беше да осигурим играчки, с които да зарадваме децата без повод и същевременно да бъде обогатена материалната база с играчки и игри, важни за тяхното детство. Всяко дете е прекрасно, любопитно и по своя си начин се радва когато получи подарък или когато средата е интересна и обогатена с различни играчки и игри. Това развива детското мислене и развитие. Събрахме много играчки, които поставихме в големи пакети и придвижихме за децата от детската градина в с. Морава. Радостта, която децата и персонала изпитаха е неописуема. Няма по-хубав подарък от искрената детска усмивка. Доброволците, както и всички ученици в училище с желание се включиха в тази мисия, защото знаят, че на Рождество се случват чудеса, а то е радост и вълнение в детската душа.


Какво?

Този месец „ангелските сърца“ на СУ“Николай Катранов“ решиха да зарадват децата от ДГ „Зорница“, с.Морава с играчки като обявяват своята благотворителна акция „Подари играчка на детската градина в с. Морава“

Идеята ни е да осигурим играчки, с които да зарадваме децата без повод и същевременно да бъде обогатена материалната база с играчки и игри, важни за тяхното детство. Всяко дете е прекрасно, любопитно и по своя си начин се радва, когато получи подарък или когато средата е интересна и обогатена с различни играчки и игри. Това развива детското мислене.


Кога?

От 8 до 13 декември 2023 г.

Къде?

В Училище.

Нужна екипировка?

Не.

Защо?

Във всеки дом има играчки, които не се ползват, затова приканвам повече хора да се включат в кампанията ни, за да има повече усмивки по детските лица – споделят героите и координаторите на клубът. Вярваме, че с този малък жест от наша страна, можем да направим ежедневието им по-хубаво. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

На информационното табло на клубът, както и в страницата на училището.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!