Подари един час на планетата Земя

Подари един час на планетата Земя

Клуб "Ангелски сърца", СУ "Николай Катранов", Свищов
Мисията е на 23 March 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Еко акцията набра популярност през последните години и се превърна в една от най-мащабните в света. Героите поискаха и се включиха единодушно и с голям удоволствие. Изработиха флаери, които раздадоха на случайни минувачи по улицата, както и на ученици в училище. Действията ни днес ще определят нашето бъдеще. Да изградим бъдеще, в което хората живеят в хармония с природата!

Какво?

Това е една от най-сериозните еко инициативи в света за насочване на общественото внимание към проблема с климатичните промени на планетата ни. По повод еко акцията, героите ще изработят флаери с надпис "Включи се в Часа на Земята. Подари един час на планетата." Те ще бъдат раздадени на случайни минувачи на възлови места в града.

"Участвай и ти като изгасиш осветлението си за един астрономически час. Изключи ненужните електроуреди. Нежно е малко действие от всеки един от нас." Това ще бъде призива на нашите герои.

Кога?

На 23 март от 10:00 до 14:00 ч.

Къде?

В градския парк и някои кръстовища в града.

Нужна екипировка?

Не.

Защо?

Покажи, че те е грижа за природата и живота на планетата Земя.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

На информационното табло на клуба.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!