Подари дрехи и обувки на децата от център "Живот под дъгата"

Подари дрехи и обувки на децата от център "Живот под дъгата"

Клуб "PTPI Делфините", PTPI "The Dolphins", Варна
Мисията е от 1 февруари 2021 до 28 февруари 2021

Какво?

Всеки от нашите доброволци ще прерови старите си шкафове и ще извади най-хубавите си дрешки за 10-12 годишни. Още на мига, като споменахме за мисията, имаше трима, които се включиха. Това се казва да си изпълнен с Доброта.

Кога?

Цял февруари месец (само засега).

Къде?

Носят се в център "Живот под дъгата" на адрес ул. Кавала №1А.

Нужна екипировка?

Запазени дрешки за 10-12 годишни.

Защо?

На една от редовните ни сбирки с центъра разговаряхме за децата, които го посещават. И от дума на дума разбрахме, че там ходят две дечица, напълно изоставени от своите родители. Гледа ги само тяхната баба и живеят от нейната пенсия.

Те са братче и сестриче, съответно на 10 и 12 годинки. Решихме, че е време тези деца да получат нови дрешки, топли и меки, и се надяваме това да ги зарадва много. Освен за тях, събираме дрехи и обувки за тяхната обична баба, която е истински Супергерой.

Момиченцето носи обувки 36 номер, а момченцето 29. За дрешките тя е в размер 146-152см, а той е висок 128см.

(Photo Credit: Kids vector created by nizovatina - www.freepik.com)

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Всеки може да дари дрешки и обувки в център "Живот под дъгата". Там ще ви очаква Петя Райчева (088 801 6107), която ще приеме вашите чорапки. А адресът е: Варна, ул. "Кавала" №1А. 


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!