Подари цвете на жените от пенсионерския клуб в гр. Луковит

Подари цвете на жените от пенсионерския клуб в гр. Луковит

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 1 февруари 2021 до 25 март 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Не е нужно много, за да направим някого щастлив. Цветето винаги радва, а когато е засадено лично от нас, се надяваме, че ще докосне сърцето! Ние сами подготвихме подходяща почва, саксии, луковиците на зюмбюли. Засадихме цветята в началото на месец февруари и се грижихме за тях докато поникнат и започнат да цъфтят. Красивите цъфнали зюмбюли решихме да подарим на жените от пенсионерския клуб в гр. Луковит на големия празник Благовещение - празник на жената и на майката. Превърнахме този ден в истински празник!

Какво?

Предстоят най-хубавите пролетни празници. Ето  защо ние от клуб "Деца с големи сърца" решихме да засадим луковици от цветя, с които на 25 март Благовещение да зарадваме жените от пенсионерски клуб в гр. Луковит.

Кога?

01 февруари до 25 март

Къде?

СУ "Алеко Константинов"

Нужна екипировка?

Може да донесете луковици на цветя.

Защо?

Не е нужно много, за да направим някого щастлив. На големият празник Благовещение ние можем да подарим засадени от нас цветя на жените от пенсионерски клуб в гр. Луковит. Цветето винаги радва, а когато е засадено лично от теб, то ще докосне сърцето!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова и Цветанка Лазарова


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!