Отправи послание по случай 22 февруари, Ден на розовата фланелка

Отправи послание по случай 22 февруари, Ден на розовата фланелка

Клуб "PTPI The Dolphins", PTPI "The Dolphins", Варна
Мисията е на 22 February 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Мисията премина успешно. Нашите доброволци се снимаха на 22 февруари  с розови тениски и оставиха своите послания. Ето някои от тях: "Ден срещу тормоза в училище, но не само за ден", "Нека заедно спрем тормоза в училище!", "Не бъди безразличен, бъди различен и бъди добър!", "Не се страхувай да бъдеш добър!", " Подай ръка и спри тормоза!"

Имаше доста голям отзвук, много хора ни писаха, че подкрепят нашата мисия. Някой от тях дори се включиха и ни изпратиха своите розови снимки.

Какво?

Всяка година от 2012-та г. насам, последната сряда на февруари се отбелязва като Ден за борба с тормоза в училище, познат също и като „Ден на розовата фланелка“. На този ден участниците носят розово, за да символизират своята позиция против тормоза в училище. Затова ние искаме да отправим нашето послание! 

Кога?

Посланията ще бъдат публикувани на 22 февруари - световния ден против тормоза в училище. 

Къде?

В Facebook - PTPI The Dolphins Varna  и Instagram - ptpi_thedolphins 

Нужна екипировка?

Розова тениска и желание заедно да спрем тормоза в училище 

Защо?

Защото е важно не само да честваме ден за борба срещу тормоза, а да превърнем всеки един ден в такъв! 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

При възникнали въпроси относно събитието може да се свържете с нас, като ни пишете на нашата Facebook и Instagram страница или по email на thedolphins.pr@gmail.com

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!