Отдели време за възрастните хора в ДСХ "Радост" като поздравиш жените по случай 8 март и им подариш подаръци

Отдели време за възрастните хора в ДСХ "Радост" като поздравиш жените по случай 8 март и им подариш подаръци

Клуб "Героите на Йовков", СУ "Йордан Йовков", Тервел
Мисията е на 8 March 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 8 март ДК "Героите на Йовков" посетиха отново Дома за стари хора в с. Полковник Савово. Поздравиха възрастните там с любими стихотворения за жената и им подариха красиви гербери. Картичките, които им връчиха бяха ръчно изработени и с лично послание за всяка възрастна жена. За благодарност получихме от тях мартеници и шоколад.

Какво?

В Дома за стари хора "Радост" с. Полковник Савово обитават 11 възрастни жени. Някои от тях нямат вече нито един близък родственик. На други децата им са далече. Затова решихме, че ще ги зарадваме, като им направим скромни подаръци- собственоръчно изработени картички с лично послание и прочувствени стихотворения за майката и жената. Ще им подарим и цветя, за да има малко красота в еднообразното им ежедневие.  

Кога?

8 март от 10:00 ч.
Тръгване в 9:30 ч. от изхода на СУ "Йордан Йовков".
Край на мисията - около 11:30 ч.

Къде?

ДСХ "Радост" с. Полковник Савово. Има осигурен транспорт от Община Тервел.

Нужна екипировка?

Не.

Защо?

С директора на Дома сме се уговорили подаръците за домуващите и персонала да бъдат дарени от членовете на клуба. Който желае да отдели време на възрастните хора, може винаги да го направи с уговорка с директора на Дома.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

За тази мисия могат да се включат само герои от ДК "Героите на Йовков".

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!