Отдели време, за да направиш учебната среда по-приятна за всички

Отдели време, за да направиш учебната среда по-приятна за всички

Клуб "Палави герои", ОУ "Св. Климент Охридски", Попово
Мисията е на 20 November 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

С удоволствие споделяме вълнението си и гордостта от изключителната доброволческа инициатива на клуб "Палави герои". Техният ангажимент и отдаденост към училището ни се проявиха в невероятното почистване на двете училищни площадки за игра. Благодарение на техния усърден труд и положените усилия, нашите ученици сега разполагат с подобрена и по-приятна среда за игра и учене.

Клубът "Палави герои" не само показа своята способност да действа с инициатива, но и вдъхнови другите ученици да се включат в дейности, които водят до подобрение на нашето училище. Тяхната ангажираност и примерът, който те дават, са истинско въздействие за общността и ни подтикват към по-добри постижения и сътрудничество.
Какво?

Радостно споделяме, че ентусиазирана група ученици от клуб "Палави герои" от нашето училище се обедини с една обща цел - да направят нашите учебни среди по-приятни и по-чисти. С доброволната си инициатива те избраха да почистят площадките на училището, проявявайки грижа и отговорност към общността. Техният усърден труд и ангажираност не само превърна средата ни в по-приветливо място за всички, но и служи като вдъхновение за другите да се включат и да допринесат за красотата на нашето училище. Такива инициативи доказват, че искрената грижа за общността е ключът към създаването на по-добра среда за учене и растеж.

Кога?

Почистването на площадките се проведе на 20.11.23 г.

Къде?

В ОУ "Св. Климент Охридски" - двете площадки за игра.

Нужна екипировка?

Имаме всичко необходимо.

Защо?

Учениците решиха да почистят площадките на училището поради няколко причини:
1. Отговорност към общността: Може би се чувстваха отговорни и искаха да направят нещо добро за общността, която ги заобикаля.
2. Подобряване на средата за учене: Чистите площадки правят училищната среда по-приятна за всички.
3. Предоставяне на пример: Техните постъпки са вдъхновение за други ученици и дори за общността като цяло, показвайки, че всеки може да допринесе за подобряването на средата, в която живее.
4. Създаване на по-добри навици: Работата по почистването на училищните площадки е част от ученическо усъвършенстване и поощряване на добри навици за грижа за околната среда.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с Симона И. Стефанова или Георги В. Масълски

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!