Отбележи рождения ден на клуб "Ангелски сърца" и популяризирай доброволчеството

Отбележи рождения ден на клуб "Ангелски сърца" и популяризирай доброволчеството

Клуб "Ангелски сърца", СУ "Николай Катранов", Свищов
Мисията е от 8 January 2024 до 10 January 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 10 януари клуб "Ангелски сърца" отбеляза своя първи рожден ден! На импровизирана среща в Актовата зала на училището героите разказаха на своите съученици за всички извършени от тях мисии, за емоциите, които са преживели и трудностите, които не са ги отказали при изпълнение на мисиите. Във фоайето на училището направиха изложба със снимки от доброволческите им мисии. Празникът завърши с награждаване на най-достойните доброволци и си пожелахме нови и отговорни мисии и през тази година.


Какво?

През месец януари се навършва една година от създаването на клуб "Ангелски сърца". Затова решихме да отбележим този наш празник с няколко мероприятия. Ще подготвим изложба от снимки от мисиите, проведени през годината. Така ще популяризираме дейността на клуба. Изложбата ще бъде в едно от фоайетата на училището. Ще инициираме среща с ученици от училище, на която ще ги запознаем с нашата дейност и ще си поговорим за смисъла на доброволчеството. И накрая ще наградим най-активните участници от клуба.


Кога?

10 януари от 13.00 ч.

Къде?

В училище.

Нужна екипировка?

Не е необходимо.

Защо?

Всички са поканени на нашият рожден ден и бивши и настоящи членове.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Информация на информационното табло.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!