Отбележи Международния ден на жената чрез информационна кампания и подарък с послание

Отбележи Международния ден на жената чрез информационна кампания и подарък с послание

Клуб "Чавдарче 21", ОУ "Св.Св. Кирил и Методий", с.Чавдар
Мисията е на 8 March 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Доброволците подготвиха индивидуални подаръци за всяка учителка - букет с цветя и значка, по повод Международния ден на жените - 8 март. Освен това на информационните табла в училището бяха поставени мотивационни плакати с 7 жени, които са промени света.

Доброволците бяха подготвили и предизвикателство за всички учителки - мач по волейбол. Наградата за победителите беше " една чаша студена вода"......буквално.

Всички се забавлявахме изключително много с това нетрадиционно отбелязване на 8 март :)

Какво?

По  повод международния ден на жената - 8 март, доброволците ще подготвят подарък за всяка учителка - букет от кокичета и значка " Учител номер 1". Освен това ще бъдат изложени плакати "Тези жени променят света. Ти си наред!  - ресурс предоставен от сдружение "Възможности без граници", на информационните табла в училището.

Кога?

8 март - международен ден на жените

Къде?

в ОУ "Св.Св. Кирил и Методий", с.Чавдар

Нужна екипировка?

имаме всичко необходимо

Защо?

Международният ден на жената се отбелязва всяка година на 8 март. Това е денят за признание за икономическите, политическите и обществените постижения на нежния пол.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Организирайте подобно събитие.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!