Отбележи Международния ден на хората със синдром на Даун като обуеш шарени чорапи

Отбележи Международния ден на хората със синдром на Даун като обуеш шарени чорапи

Клуб "Чавдарче 21", ОУ "Св.Св. Кирил и Методий", с.Чавдар
Мисията е на 21 March 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Днес доброволците от III и IV клас показаха своята подкрепа и съпричастност към хората със синдром на Даун , като през целия ден бяха с различни/шарени/ чорапи. Изработихме и тематичен постер - Слънчевите деца. Включихме се и в шареното предизвикателство на фонадция  Живот със Синдром на Даун / Life with Down Syndrome, като направихме клипче , в което казваме посланието : "Ние премаме хората със синдром на Даун!" и качихме в социалните мрежи.

Какво?

По повод 21 март - Международния ден на хората със синдром на Даун ще организираме "шарено предизвикателство" за всички ученици и учители. Нека в този ден всички облекат шарени/различни/ чорапи в знак на солидарност. Ще бъде шарено , нетипично и вярваме интересно. Ще направим снимки и ще ги качим в социалните мрежи с хаштаг #животсъссиндромнадаун , като така ще  предизвикаме  приятелите ни, да ни поддкрепят в инициативата.

Кога?

на 21 март

Къде?

в училище

Нужна екипировка?

шарени/ различни/ чорапи

Защо?

Нека покажем , че сме солидарни с хората със синдром на Даун и се вкючим в предизвикателството на фондация "Живот със Синдром на Даун" . Нека покажем ,че не се притесняваме от това да изглеждаме различно, нетипично, защото хората са разлчини един от друг, с разлини хобита, интереси и възможности и това е красотата на многообразието. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

облечете шарени чорапи на 21 март, направете си снимка и я качете в социалните мрежи с хаштаг #животсъссиндромнадаун и предизвикайте приятели. 

Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!