Отбележи международния ден на думата "благодаря" с информационна кампания

Отбележи международния ден на думата "благодаря" с информационна кампания

Клуб "Добряци", СУ "Св. Климент Охридски", Аксаково
Мисията е на 11 January 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Доброволците изработиха цветни стикерчета с думата БЛАГОДАРЯ на различни езици - немски, френски, испански, италиански, руски, хърватски, сръбски, турски, виетнамски, датски, португалски, грузински, естонски , гръцки, иврит, исландски... -  над 50 световни езикови групи. С тях те накичиха информационното табло във фоайето на нашето училище.

Получи се цветна феерия от благодарности!


Какво?

Провокирани от международния ден на думата "благодаря", 11 януари, доброволците сътвориха симпатична мисия. В деня на празника добряците създадоха информационна кампания за думата на различни езици.


Кога?

11 януари, 12-13 часа.

Къде?

Във фоайето на училището.

Нужна екипировка?

Цветни стикери с превод на думата на различни езици и заредени с благодарност.

Защо?

Хубаво е да благодариш. Благодарността е морална награда за човека и го кара да се чувства радостен и щастлив. Благодарностите са форма на възпитание и не трябва да забравяме да използваме по-често тази прекрасна дума! Мисията имаше за главна цел да използваме ежедневно и пълноценно думата "благодаря".


Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Да почерпят идеи и вдъхновение от нашата мисия.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!