Отбележи Международния ден на думата "Благодаря!", като напишеш благодарствено писмо на някого

Отбележи Международния ден на думата "Благодаря!", като напишеш благодарствено писмо на някого

Клуб "Чавдарче 21", ОУ "Св.Св. Кирил и Методий", с.Чавдар
Мисията е на 11 януари 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На най - учтивия ден в годината 11.01 - Международния ден за думата "Благодаря!", доброволци изработиха благодарствени картички за своите родители, учители и приятели. Думите, с които изказваме благодарност, имат магически свойства – с тяхна помощ хората доставят радост един на друг, показват внимание и разменят положителни емоции – нещо, без което живота ни би бил мрачен. За някои тази дума е вълшебна и не трябва да я забравяме. Важно е думите на благодарност да се изговарят от сърце.

Какво?

Защото е важно да изказваме признателност към хората около нас - приятели, роднини, учители и пр. Днес е идеалният ден за това - Международният ден на думата "Благодаря!".

Кога?

На 11 януари.

Къде?

В кабинета по приобщаващо образование.

Нужна екипировка?

Само добро настроение.

Защо?

Защото е важно да изказваме признателност към хората около нас - приятели, роднини, учители и пр. и днес е идеалният ден за това - Международният ден на думата "Благодаря!".

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Организирайте подобна дейност във вашето училище.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!