Отбележи Деня на толерантността с информационен постер

Отбележи Деня на толерантността с информационен постер

Клуб "Чавдарче 21", ОУ "Св.Св. Кирил и Методий", с.Чавдар
Мисията е от 16 ноември 2021 до 17 ноември 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

В световния ден н толерантността - 16.10, ученици-доброволци изработиха информационен постер " Толерантността е хармония в многообразието". В постера доброволците представиха 10-те основни правила за толерантност. Таблото се изпълни с множество думи, носещи позитивност - търпение, обич, доброжелаелност, уважение, приятелство, доброта, търпение, приемане, изслушване, описващи значението на "ТОЛЕРАНТНОСТТА". Постерът бе представен пред ученици и учители от начален етап.

Доброволците изработиха и корони с един рог, като знак на солидарност към литературния герой еленчето Вундаба (от приказката "Моите красиви рога").

Какво?

Трябва ли да бъдем толерантни? Само един ден в годината ли трябва да бъдем толерантни ? Как да бъда толерантен? Това са част от въпросите, на които ще дадем отговор днес (Световния ден на толерантността-16.11). Доброволците ще изработят информационен постер, който ще представят пред ученици и учители от начален етап.

Кога?

На 16.11.2021 г.

Къде?

В кабинета по приобщаващо образование, в ОУ "Св.Св. Кирил и Методий", с.Чавдар.

Нужна екипировка?

Имаме всичко необходимо.

Защо?

Важно е учениците да знаят значението на думата толерантност, защото тя е основа за добрите взаимоотношения между учениците.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Разпространете идеята за толерантността. Отбележете световния ден на толерантността - 16.11.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!