Отбележи деня на рециклирането като създадеш произведение на изкуството от пластмасови капачки

Отбележи деня на рециклирането като създадеш произведение на изкуството от пластмасови капачки

Клуб "НПМГ подава ръка", НПМГ "Акад. Любомир Чакалов", София
Мисията е на 18 March 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 18.03.2024 г. доброволците от отбора на "НПМГ подава ръка" отбелязаха деня на рециклирането като създадоха произведение на изкуството от пластмасови капачки. 

Учениците изработиха логото на Националната природо-математическа гимназия върху бял картон. 

След края на мисията доброволците си тръгнаха щастливи от добре свършената работа и малката стъпка, която предприеха по пътя на опазването на околната среда.

Какво?

Организираме инициатива, в която доброволците от отбора на "НПМГ подава ръка" ще съберат пластмасови капачки и с тяхна помощ ще изработят логото на Националната природо-математическа гимназия "Акад. Любомир Чакалов".

Идеята за мисията ни хрумна, след като решихме да станем част от деня на рециклирането, 18 март, и да допринесем поне малко за опазването на заобикалящата ни среда.

Кога?

На 18.03.2024 г. от 13:00 ч.

Мисията ще продължи около два астрономически часа.

Къде?

В сградата на Националната природо-математическа гимназия "Акад. Любомир Чакалов".

Нужна екипировка?

Подготвили сме всичко необходимо. :)

Защо?

Организираме инициативата, защото за нас е от изключителна важност да намалим вредата върху околната среда и да направим малки крачки към превръщането на планетата Земя в едно по-приятно място за живот както за хората, така и за животните.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Герои, които не са част от клуба, могат да организират подобно събитие или да се свържат с организаторите от отбора на "НПМГ подава ръка".

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!