Отбележи деня на хората със Синдром на Даун

Отбележи деня на хората със Синдром на Даун

Клуб "PTPI Делфините", PTPI "The Dolphins", Варна
Мисията е на 21 март 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Всеки носи шарени чорапки всеки ден. Но малко знаят, че по-този начин се отбелязва и съпричастността ни към хората със Синдром на Даун.

Затова още на срещата ни в събота гооврихме, че всеки от нас, всеки ден е съпричастен с тях. 

Както за Деня на жената. така и за 21 март искахме да си поговорим, че трябва всеки ден да сме съпричастни и да отдаваме нужната пподкрепа на тези хора. Защото те не са друг вид, те са хора като нас, но просто по-мили и лъчезарни. Не трябва ние да им казваме, че са различни, защото не са. Ние сме различните, тези. които се опитват да ги променят. 

Важно беше да покажем, че хората със Синдром на Даун не са повредени или им има нещо грешно. Те са си обикновени хора, които просто виждат света по свой си начин, както и всеки един от нас го прави.

Какво?

В неделя ще отбележим Деня за синдром на Даун като носим шарени чорапки. Ще ги публикуваме в нашата Facebook и Instagram профили, както и на Story-та.

Кога?

В неделя, 21/3

Къде?

Facebook и Instagram профили

Нужна екипировка?

Добро настроение и шарени чорапки!

Защо?

Смятаме, че винаги трябва да показваме съпричастност. Хората със Синдром на Даун може и да са по-различни от нас, но са и еднакви с нас. 

(Photo Credit: Medical vector created)

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Всеки може да носи шарени чорапки в неделя и да бъде съпричастен, а също така и да ни тагне, ако качи снимката в социалните мрежи.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!