Отбележи 22-ви март - Световния ден на водата

Отбележи 22-ви март - Световния ден на водата

Клуб "Ангелски сърца", СУ "Николай Катранов", Свищов
Мисията е на 22 March 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

По повод 22 март - Световния ден на водата, героите от клуб "Ангелски сърца" изготвиха презентация и организираха беседа със своите съученици, като представиха значението на водата и нейната жизненоважна роля за всички нас. Затова трябва да я пестим, като я използваме рационално. Има много начини да се постигне, стига хората да имат желание да помогнат за опазването на водата – споделяха в дискусията по между си. Изработиха и табло, посветено на Световния ден на водата, с което да повишат информираността за справяне с един от глобалните проблеми, а именно изчерпването на водните запаси, както и любопитни факти за водата, нейното опазване и устойчиво ползване. Балони вместо капки красяха училището през този ден и напомняха на учители и ученици за водата, като ценност

Изработени бяха табели, които бяха поставени в мокрите помещения на училището и напомняха за необходимостта да пестим водата.


Какво?

По повод Световния ден на водата, героите от клуб "Ангелски сърца" ще направят презентация за значението на водата, която ще бъде представена пред съучениците им. Ще бъде изработен информационен постер за вариантите за пестене на водата, както табели с надпис "Пестете водата". Кога?

22.03.2023 - 22.03.2023 г. от 11.00 - 16.00 ч.

Къде?

В училище - не е необходим транспорт.

Нужна екипировка?

Не.

Защо?

"Вода, ти нямаш нито вкус, нито цвят, нито мирис. Невъзможно е да бъдеш описана, наслаждаваме ти се, без да осъзнаваме какво представляваш! Не може да се каже, че ти си необходима за живот: ти си самият живот! Ти си най-голямото богатство на света!" - Антоан дьо Сент-Екзюпери       

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

На информационното табло на клубът ще има информация за всички дейности.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!