Отбележи 150 години от смъртта на Васил Левски

Отбележи 150 години от смъртта на Васил Левски

Клуб "Ангелски сърца", СУ "Николай Катранов", Свищов
Мисията е на 17 February 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Учениците от доброволчески клуб "Ангелски сърца" събраха материали за живота и дейността на Васил Левски. Със събраното  изготвиха  електронен вестник, който след това беше разпечатан. Специалното издание на вестника е по повод 150 години от Обесването на Апостола. За всяка една паралелка от училището беше осигурен по един брой. Героите от клуба посетиха всички паралелки в училището, разказаха за поредната мисия на клуба и подариха вестника. За по-малките ученици бяха изработени малки книжки за оцветяване свързани с делото на Левски. На видно място в училище  беше направен кът за Левски.

Какво?

 По повод годишнина от смъртта на Васил Левски, нашите доброволци, поеха инициатива да  припомнят  на съучениците си героизма и безсмъртието на най-великия българин. Предвижда се  изработване на вестник и информационно табло.

Кога?

17 февруари 2023г. от  8.00 - 16.00 ч.

Къде?

В СУ "Николай Катранов".

Нужна екипировка?

Не.

Защо?

Васил Левски е историческа личност, достойна за цялото човечество.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Да потърсят учителите в ЦДО.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!