Освежи пейките, оградите и уредите за игра в двора на детската градина във Вълчи дол

Освежи пейките, оградите и уредите за игра в двора на детската градина във Вълчи дол

Клуб "Усмивка", СУ "Васил Левски", Вълчи дол
Мисията е на 14 May 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

По покана на скаутски отряд " Вълчета" и техният ръководител г-жа Николинка Сярова участвахме в акция по освежаване на пейки, огради и уреди за игра в двора на детска градина "Здравец", град Вълчи дол. Всички желаещи скаути, доброволци и родители се събрахме на 14.05.2023 г. в 10 часа. предварително уговореното място. Помогнахме в разтоварването на материалите. Разпределихме си обектите. Подготвихме ги с метални четки и шкурка. И започнахме боядисването. Работихме упорито, докато получим желания резултат. Бяхме уморени, но удовлетворени. Надяваме се да сме изненадали приятно малчуганите и техните учители на другия ден.

Какво?

По повод 24 май, Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, скаутски отряд "Вълчета" и техният ръководител г-жа Николинка Сярова организират акция по освежаване на двора на Детска градина "Здравец" в град Вълчи дол. Основната цел е пребоядисване на пейки, люлки, къщички и други съоръжения в двора на детската градина. Г-жа Сярова ни се обади с молба да се включим, като уточни, че всички материали са осигурени. И ние се отзовахме на поканата. Единственото, което трябва да направим е да си облечем работни дрехи и да отидем на мястото на срещата - двора на детската градина.

Кога?

14.05.2023 г. - от 10 до 17 ч.

Къде?

Не е необходим транспорт.

Нужна екипировка?

Само работни дрехи, защото има риск от изцапването им с боя.

Защо?

Всички сме били деца и сме посещавали детска градина. И със сигурност сме обожавали игрите в двора навън. А колко хубаво би било да поседнем на освежена пейка с жълта боя или да влезем в къщичка с пребоядисан червен покрив! Е, остава да се пренесем в детството, да помечтаем и да помогнем на децата там да осъществят тези свои мечти. Заповядайте при нас!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с Мария П. - координатор

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!