Организирай зумба празник с различни активности в двора на училището

Организирай зумба празник с различни активности в двора на училището

Клуб "Измирлиевчета", СУ "Георги Измирлиев", Горна Оряховица
Мисията е на 1 June 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 1.06 в двора на СУ "Георги Измирлиев", гр Горна Оряховица организирахме зумба празник. Малките и големите  измирлиевчета танцуваха зумба, латино танци и български хора под ръководството на инструкторите от спортен център Bluming - Елеонора Маркова и Даяна Дянкова. Зумба е вдъхновен от латино културата курс по фитнес танци, който включва латино и международна музика и танцови движения, създаващи динамична, вълнуваща, ободряваща и ефективна фитнес система. Комбинира бързи и бавни ритми, които тонизират и извайват тялото чрез аеробен/фитнес подход за постигане на уникален смесен баланс от кардио и мускулно-тонизиращо положително влияние. Зумба е "упражнение под прикритие". Учениците си прекараха страхотно и дори не осъзнаха, че се упражняват физически. Музиката, стъпките, движенията, енергията... , нищо не може да се сравни със зумба. Тя е лесна! Тя е ефективна! Тя е различна! Тя е забавна! Благодарим на спортен център Bluming за подкрепата!

Какво?

Това е фитнес… Това е здраве... Това е парти.... Това е зумба!!! Празник в СУ "Георги Измирлиев". Една инициатива на Ученическия съвет и клуб "Измирлиевчета". Основната ни цел е да направим децата по-здрави, докато те се забавляват и слушат любимата си музика. Организирахме забавна спортно-танцова програма, насърчаваща децата да следват здравословен начин на живот, приемайки физическата активност за естествена част от ежедневието.  Ще танцуваме зумба, латино танци и български хора под ръководството на инструкторите от спортен център Bluming - Елеонора Маркова и Диляна Дянкова. Благодарим на спортен център Bluming за подкрепата!

Кога?

На 01.06. от 10:00 часа.

Къде?

В двора на училището.

Нужна екипировка?

Добро настроение.

Защо?

Празникът ни е са забавен и енергичен, подпомага развиването на ранна култура за грижа към тялото и съчетава естествения усет на децата към музиката и движението. Развиване на интерес към здравословния живот; повишаване на самочувствието и създаване на доверие към собствените си възможности; подобряване на координацията, баланса и креативността; развиване на социални и лидерски умения, докато се забавляват в екип; практикуване на дисциплина и отговорност към себе си и останалите.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с К. Енчева.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!