Организирай увлекателни игри и творчески дейности за децата със специални нужди в училище

Организирай увлекателни игри и творчески дейности за децата със специални нужди в училище

Клуб "Средногорски герои", СУ "Св. Паисий Хилендарски", Златица
Мисията е на 28 May 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 28.05 2024 година, ние, клуб “Средногорски герои”, решихме, да подраним с подаръците за 1 юни. В нашето училище се обучават 28 деца със СОП и решихме да се насочим точно към тях с тази дейност. Заедно с тях изработвахме картички с 3D ефект, говорейки си дълго, дълго. Играта нямаше как да не присъства, а и все пак честваме 1 юни, макар и по-рано. Балоните нямаше как да не присъстват. Надухме ги заедно и всеки нарисува своята мечта. След това поиграхме на "Не се сърди човече" и се почерпихме с нещо сладко. Идеята за тази дейност е прекрасна и с нея искаме да покажем, че с малко услия можем да постигнем нещо голямо, а именно - детска усмивка и то не една, а много повече! Ще проведем подобни занимания и с останалите деца до 1 юни. Ще се опитаме да правим нещо заедно по-често, защото има смисъл. Призоваваме всеки ученик да не държи заключени своите  добродетелите, смело да ги покаже наяве и да не забравя, че и различните деца са хора. Те са много силни и специални герои, които се борят всеки ден и заслужават да бъдат наградени!

Какво?

Решихме да зарадваме децата със СОП с интересни игри и дейности, които правихме заедно.

Кога?

28.05.2024г. от 14:00 до 16:00 ч.

Къде?

Дейността ще се проведе в един от ресурсните кабинети.

Нужна екипировка?

Балони, флумастри, лепило, принтирани картинки, ножички и др.

Защо?

Всеки ден можем да се опитваме да бъдем толерантни и да провим нещо интересно заедно с децата със СОП, които учат в нашето училище. Нека има още повече усмивки и на нашите и на техните лица!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Като се свържете с Ивана и Теди от 10 клас

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!