Организирай среща с доброволците на БЧК Ямбол и гледайте заедно "Обърни страницата" - филм насочен срещу домашното насилие

Организирай среща с доброволците на БЧК Ямбол и гледайте заедно "Обърни страницата" - филм насочен срещу домашното насилие

Клуб "Белите ангели", Професионална гимназия "ПГЛПЕХТ", Ямбол
Мисията е от 21 October 2022 до 27 October 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 21.10.2022 година се проведе среща в БЧК - Ямбол, между част от доброволци на ПГЛПЕХТ - Ямбол, към Герои на времето и доброволци към БМЧК, които представиха какво правят, в какви инициативи участват, как са полезни за общността, каква грижа и подкрепа предлагат. По време на срещата се прожектира филма "Обърни страницата", направен от ЦМЕДТ "Амалипе", с рисунки на доброволеца Христо Георгиев от ПГЛПЕХТ - Ямбол, посветен на темата за домашното насилие, как да се предпазим и какво може да се направи ако се случи в живота ни.

Какво?

Среща на доброволчески клуб "Бели ангели" с доброволци от БЧК - гр. Ямбол, в БЧК. Запознаване с ролята на Българския червен кръст като институция и възможности за участие на ученици в доброволчески инициативи. Прожектиране на филм "Обърни страницата", направен от ЦМЕДТ "Амалипе" и с рисунки от доброволеца Христо Георгиев - ученик от ПГЛПЕХТ - Ямбол, който е насочен срещу домашното насилие.

Кога?

На 21 октомври 2022 година.

Къде?

Български червен кръст - гр.Ямбол.

Нужна екипировка?

Не е необходима.

Защо?

Защото доброволците искат да се опознават едни други, да обсъждат значими теми и да бъдат полезни и на други свои връстници.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

В групата на доброволците и в БЧК.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!