Организирай работилница и изработи картички с послания за деца със специални потребности

Организирай работилница и изработи картички с послания за деца със специални потребности

Клуб "НПМГ подава ръка", НПМГ "Акад. Любомир Чакалов", София
Мисията е на 27 April 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 27.04.2024 г. от 13:00 ч. доброволците от отбора на "НПМГ подава ръка" организираха работилница, в която направиха картички с послания за деца със специални потребности. 

Младежите изработиха над 50 картички с лични послания за децата, в които показаха своето уважение и любовта си към нуждаещите се деца, с цел да направят Великденските им празници по-топли и уютни.

Какво?

На 27 април 2024 година доброволците от отбора на "НПМГ подава ръка" ще проведат работилница, в която заедно с останалите ученици от гимназията ще изработят картички с послания. 

Пожеланията ще бъдат насочени към деца със специални потребности.

Изготвените картички ще бъдат опаковани и подарени на деца, настанени в центрове за хора със специални потребности, както и институции за настаняване от семеен тип в гр. София.

Кога?

На 27.04.2024 г. от 13:00 ч.

Къде?

В сградата на Националната природо-математическа гимназия "Акад. Любомир Чакалов".

Нужна екипировка?

Подготвили сме всички необходими материали.

Защо?

Защото за доброволците от отбора на "НПМГ подава ръка" е изключително важно да бъдат от помощ и да "подадат ръка" на децата със специални потребности.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Герои, които не са част от клуба, могат да организират подобна инициатива или да се свържат с организаторите от отбора на "НПМГ подава ръка".

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!