Организирай коледна шоу-програма в дом за възрастни хора

Организирай коледна шоу-програма в дом за възрастни хора

Клуб "НПМГ подава ръка", НПМГ "Акад. Любомир Чакалов", София
Мисията е на 21 December 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 21.12.2023 г. от 10:30 часа в хоспис “Слънчев дом” (с. Мировяне) част от отбора на “НПМГ подава ръка” проведе коледна програма, която включваше литературно четене, песни, народни и латино танци. Една от песните беше добре познатата на възрастните “Богатство” на Тангра, която те пяха заедно с изпълнителите. За литературното четене бяха подбрани изцяло авторски произведения на членове на отбора с коледна тематика. Изпълнихме и няколко типични български хора, които силно развълнуваха публиката, както и два всеизвестни западни танца - румба и ча-ча-ча.

Какво?

Организираме културно мероприятие в дом за възрастни хора "Слънчев дом" в с. Мировяне. Целта на събитието е да зарадва възрастните хора в дома и да осъществи комуникация между тях и учениците. По време на събитието младежите ще представят музикални изпълнения, театрална постановка, изпълнение по модерни и български народни танци. 

Кога?

На 21.12 от 10:30 ч.

Къде?

В дом за възрастни хора "Слънчев дом", с. Мировяне.

Нужна екипировка?

Разполагаме с всичко необходимо.

Защо?

За да можем да зарадваме възрастните хора в дома и да им дадем възможност да се порадват на програмата, която учениците ще изпълнят, както и на времето, което ще прекарат в комуникация с младежите.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Герои, които не са част от клуба, могат да организират подобно културно мероприятие в дом за възрастни хора или да се свържат с организаторите от отбор "НПМГ подава ръка".

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!