Организирай коледен базар, част от месеца на благотворителността в Професионалната гимназия по икономика

Организирай коледен базар, част от месеца на благотворителността в Професионалната гимназия по икономика

Клуб "Щастливеца", Професионална гимназия по икономика "Алеко Константинов", Кърджали
Мисията е от 18 December 2022 до 20 December 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

За поредна година се организира благотворителен коледен базар в училище. Учениците от гимнаията се включиха с изключителна активност. Бяха приготвили невероятни кулинарни изкушения. Стоките бяха в изобилие и предлагането беше много по-голямо от търсенето, което доведе до редица интересни промоции и намаления. В крайна сметка всички – и продавачи, и купувачи, бяха доволни и щастливи. Учениците бяха  много въодушевени от идеята, че могат да подкрепят деца - сираци, които имат нужда от помощ.

Разбира се, всичко това се случи благодарение на активната помощ и всеотдайната подкрепа на родителите.

Благодарим на родителите от сърце, защото смятаме, че посланието е много по-силно, когато децата виждат, че заедно със своите родители и учители работят за благородна кауза. 

Какво?

За поредна година се организира благотворителен коледен базар в училище. Учениците от гимназията се включиха с изключителна активност. Бяха приготвили невероятни кулинарни изкушения. Стоките бяха в изобилие и предлагането беше много по-голямо от търсенето, което доведе до редица интересни промоции и намаления. В крайна сметка всички – и продавачи, и купувачи, бяха доволни и щастливи. Учениците са много въодушевени от идеята, че могат да подкрепят деца - сираци и полусираци, които имат нужда от помощ от гимназията. Разбира се, всичко това се случи благодарение на активната помощ и всеотдайната подкрепа на родителите.


Кога?

от 18.12.2022 - 20.12.2022 от  7:30 -14:00ч.

Къде?

ПГИ "Алеко Константинов"

Нужна екипировка?

Не е нужна.

Защо?

В навечерието на светлия християнски празник – Коледа, вкусно похапни, добро направи!

Каузата ни подкрепи! Ако искаш да участваш ти, условията спази, сладки приготви и щанда красиво украси!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с Филиз Мустафа.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!