Организирай кампания за популяризиране на доброволчеството и отчитане на работата на доброволческия клуб

Организирай кампания за популяризиране на доброволчеството и отчитане на работата на доброволческия клуб

Клуб "Героите на Йовков", СУ "Йордан Йовков", Тервел
Мисията е от 24 June 2024 до 25 June 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 24 юни доброволците от ДК "Героите на Йовков" проведоха събитие, за да отчетат своята дейност през учебната година и да популяризират доброволчеството. Поканихме гости от Община Тервел, от СУ "Йордан Йовков", родители. Събитието се състоя в Градския музей. Имаше мултимедийна презентация, разкази на всеки доброволец, игра с публиката. Накрая - благодарности, грамоти, почерпка. Наградени сме от Община Тервел с еднодневна екскурзия до нос Калиакра.


Какво?

Организираме публична изява на ДК "Героите на Йовков". Всички членове на клуба ще присъстват. Ще изготвим презентация на работата на Клуба. Всеки член ще разкаже за някоя мисия по избор. Ще поканим гости от училището, от Общината, родители ни. Ще организираме игра с публиката. Ще раздадем награди и ще връчим цветя за благодарност към нашите приятели. Директорът на училището ще връчи грамоти на доброволците.

Кога?

24.06.2024 г. от 11:00 ч. до 13:00 ч.

Къде?

Кампанията ще се проведе в Градски музей гр. Тервел, в конферентната зала. Всеки, който желае, може да я посети.

Нужна екипировка?

Не. 

Защо?

Заповядайте, за да разберете какъв смисъл има доброволчеството и колко е забавно да си доброволец! Ще има и игри с публиката!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

dama_2@abv.bg

Дамянка Иванова-ръководител на Клуба

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!