Организирай ден изпълнен с игри и забавления за по-малките си съучениците по случай 1 юни

Организирай ден изпълнен с игри и забавления за по-малките си съучениците по случай 1 юни

Клуб "Ангелски сърца", СУ "Николай Катранов", Свищов
Мисията е на 31 May 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

По случай 1 юни - Международния ден на детето, героите от клуб „Ангелски сърца“ организираха забавни и състезателни игри за своите ученици. На 31 май в двора на нашето училище беше истински празник с много песни, танци и игри. Учениците се забавляваха много с игрите: дърпане не въже, топка над глава, дартс, игри на думи и други. Имаше много емоции, истински победи между класовете и изключително настроение. Не пропуснахме да изненадаме и децата от ДГ "Калина Малина" с много балони пълни с изненада, както и да ги поздравим за празника на детето.

Какво?

По случай 1 юни - Международния ден на детето, героите от клуб „Ангелски сърца“ ще организират забавни и състезателни игри под мотото „Играй с нас“ за учениците от трети, четвърти и пети, клас в нашето училище. На 31 май 2024 година от 14.00 часа в двора на СУ „Николай Катранов“ ще имат възможност да се забавляват с танци, щафетни игри, дърпане на въже, дартс, топка над глава, игри с букви и други вълнуващи приключения. Група от героите ще посетят и ДГ“ Калина Малина, като ще поздравят и изненадат децата на детското заведение с малки подаръчета изработени от тях.

Кога?

На 31 май 2024 г., от 14.00 до 16.30 часа

Къде?

В двора на нашето училището.

Нужна екипировка?

Не, всичко е осигурено.

Защо?

В навечерието на най-слънчевия и усмихнат празник – празникът на децата, за нас доброволците от клуб „Ангелски сърца“ е чест да ги поздравим, като им пожелаваме да растат обичани, да бъдат силни пред предизвикателствата, да не спират да бъдат любопитни към шарения свят, да се развиват и постигат едно по едно всички важни неща в живота, които ги правят щастливи.

Честит празник на всички малчугани!

Бъдете винаги с грейнали усмивки на лицето, в тон със слънцето навън. Целта на жеста ни е да могат всички подрастващи да се включат в разнообразните прояви, като нас и да организират в своя град.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

На информационното табло на клубът и на facebook страницата на училището!

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!