Организирай благотворителен коледен базар за "Българската Коледа"

Организирай благотворителен коледен базар за "Българската Коледа"

Клуб "Млади дами", ПГАВТ "А. С. Попов", София
Мисията е от 14 December 2022 до 21 December 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Клуб "Млади дами" в партньорство с Ученическия парламент на гимназията и учители и ученици от 8 до 12  клас организираха благотворителен коледен базар в подкрепа на "Българската Коледа". Базарът се проведе от 14 до 21 декември. В посочените дни от 11:30 до 14:00ч имаше щанд на 2 етаж в училище,където се продаваха от ученици домашно приготвени храни или ръчно направени сувенири. Клуба на  дамите събра желаещи да участват голям брой ученици от 8 до 12 клас. Общо над 70 човека се записаха и участваха,като  даваха продукти за продажби. Сумата, която събрахме, беше в размер на 2103лв. На 22 декември заедно с касиера на училището и Валя,която е главен организатор от клуба, момичетата внесоха по банков път събраната сума за "Българската Коледа". Това е рекорден брой на участие от страна на учители и ученици. И преди сме правили благотворителни базари, но никога не сме  събирали толкова голяма сума пари. Отдаваме го на всеобщите усилия на девойките, които много активно агитираха за участие своите съученици от другите класове.

Какво?

Клубът на "Младите дами" реши да направи благотворителен коледен базар в подкрепа на "Българската Коледа". Базарът ще се състои в рамките на една седмица, като стартира от 14 декември. Екип от девойките ще обиколи паралелките от 8 до 12 клас , за да събере доброволци, които да участват в базара. Идеята на коледния базар е да се направят домашно приготвени храни или сувенири и да се продават с благотворителна цел.

Кога?

От 14.12 до 21.12.2022г от 11:30 до 14:00ч.

Къде?

На втория етаж в сградата на ПГАВТ "А.С.Попов"

Нужна екипировка?

Не

Защо?

За да помогнем на нуждаещи се деца.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Ще се свържем с тях чрз платформата на школо, с която работи нашето училище. Освен това информацията ще бъде качена във фейсбук страницата на клуба, както и в сайта на училището ни.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!