Организирай благотворителен коледен базар в подкрепа на талантите от СУ "Неофит Бозвели"

Организирай благотворителен коледен базар в подкрепа на талантите от СУ "Неофит Бозвели"

Клуб "Добросторници", СУ "Неофит Бозвели", Варна
Мисията е от 19 December 2022 до 20 December 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Разказваме за Благотворителния Коледен базар, който организирахме съвместно с Ученическият съвет, в подкрепа на талантите в училище...

Изготвен и разлепен бе афиш.В продължение на две седмици в часовете по занимания в изработвахме различни изделия от природни материали, материали за рециклиране, картички, късмети, свещниции др. Влючиха се ученици от начален етап и техните учителки от групите за целодневно обучение, учители и ученици от прогимназия и гимназия.

Поздравления за всички малки и големи творци!

Заедно можем повече!


Какво?

Инициативата ни е ежегодна и всяка година организираме коледен базар с кауза. Тази година решихме събраните средства да отивдат в подкрепа на талантите от СУ "Неофит Бозвели". Ще бъдат изработени коледни картички, късмети, сладки, изделия от природни материали и от рециклирани материали. Ще изложим изработените изделия във фоайето на училище и ще ви очакваме!  

Кога?

5-20 декември 2022г. за изработването на предметите и 19-20 декември за базара.

Къде?

СУ "Неофит Бозвели".

Нужна екипировка?

Необходимо е да имат желание, да проявят креативност и изработят коледни изделия, които да бъдат изложени на щандовете на базара.

Защо?

Коледни изделия изработи, в благотворителния базар се включи, талантите на СУ "Неофит Бозвели" подкрепи и ако желаеш нещо си купи!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с Елица Б.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!