Организирай благотворителен базар в помощ на училищния отбор по тенис на маса

Организирай благотворителен базар в помощ на училищния отбор по тенис на маса

Клуб "Ангелски сърца", СУ "Николай Катранов", Свищов
Мисията е от 27 February 2024 до 29 February 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

В навечерието на първи март, героите от клуб „Ангелски сърца“ искат да благодарят на всички, които се включиха в изработката на мартениците! И на всички, които отделиха от своето време и средства, за да посетят и закупят мартеничка от базара. Ръка, която дарява, никога не обеднява! Благодарим от сърце!

Базарът беше в подкрепа на отбора по тенис на маса на СУ „Николай Катранов“ и неговото участие в световното първенство през октомври в Бахрейн. Средствата, събрани в трите дни на базара, са на стойност 1160 лв, които ще бъдат преведени по дарителската сметка, открита за отбора по тенис на маса. Училищното ръководство, отборът и треньорът на отбора по тенис на маса, г-жа Мейджан Шабанова, благодарят на всички ученици, родители и учители за проявената инициативност и творчество, за щедростта и всеотдайността по време на училищния базар.

Вярваме, че заедно ще успеем да дадем шанс на отбора по тенис на маса на СУ „Николай Катранов“ да се бори за световните медали! Посрещането на Баба Марта за всички нас е една магия, едно откровение, зарежда ни със силен емоционален заряд, изпълва ни с обич, символика, красота.

Какво?

Пореден благотворителен базар инициират героите от клуб „Ангелски сърца“. През лятото на 2023 година нашите прекрасни ученици се класираха на първо място на Републиканското първенство по тенис на маса и като такива ги посрещнахме!

Отборът на СУ „Николай Катранов“ - момчета 8-10 клас, стана републикански шампион във Финалите на Ученическите игри по тенис на маса. През 2024 година отборът на СУ „Николай Катранов“ ще има възможност да представя България в световното ученическо първенство по тенис на маса в Бахрейн. За целта са нужни много средства.

За да подкрепим отбора от клуба решихме да изработим мартенички и да направим благотворителен базар като средствата ще бъдат предоставени на отбора. Самите инициатори в благотворителния базар също се включват в закупуването на мартеници, защото считат, че и те трябва да дават пример на по-малките, да се научат да помагаме и да се обединяваме във всяка една обща кауза. Героите работят неуморно от месеци и споделят, че докато не бъдат изкупени всички мартеници, сред които има изработени и от самите ученици, базарът няма да приключи. 

Кога?

От 27 февруари до 29 февруари включително, всеки ден от 9:30 - 16:00 ч.

Къде?

В СУ "Николай Катранов", гр. Свищов.

Нужна екипировка?

Не.

Защо?

Искаме да помагаме и поради тази причина сме доброволци.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

На информационното табло на клуба и на Facebook страницата на училището.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!