Организирай благотворителен базар по случай Великден

Организирай благотворителен базар по случай Великден

Клуб "Белите ангели", Професионална гимназия "ПГЛПЕХТ", Ямбол
Мисията е от 19 April 2022 до 2 May 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

През месец април се проведе Благотворителен Великденски базар с ръчно изработени великденски изделия, хранителни, декоративни, картини на пролетна тематика.Базара се реализира благодарение на училищното ръководство, УП, Доброволчески клуб "Бели ангели", преподаватели по професии и ученици, които се включиха в изработването на великденските изделия. Събраната сума ще се използва за благотворителна кауза и подкрепа на нуждаещи се, по предложение на учениците участвали в Благотворителния Великденски базар.  Снимки от Великденския базар има и на страницата на фейсбук на гимназията - http://pglpeht-yambol.com/

Христо - изработи табло, на което написа Благотворителен Великденски базар.

Стоянка, Юри, Сузана приготвиха козунаци и кексове. Паскал, Асен и Дочка, продаваха на благотворителния базар, с останалите участници

Какво?

Организиране на Благотворителен Великденски базар, с подготвени изделия от учениците, с подкрепата на училищното ръководство, преподаватели, УП.

Кога?

На 18.04 и 19.04.2022 година от 13.30 до 14.30 ч, в ПГЛПЕХТ -гр.Ямбол. На 29.04. 2022 година ще се проведе урок от по-големите ученици към по-малките за правата на хората.

Къде?

Не е необходим транспорт

Нужна екипировка?

Не е необходима.

Защо?

Доброволците имаха желание да приготвят различни изделия по професии и хранителни, които да се продадат и със събрана сума да се окаже подкрепа за определени каузи и хора.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Направена обява сред групата на доброволците, фейсбук и във фоаето на гимназията.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!