Организирай арт работилница за бижута от рециклирана пластмаса

Организирай арт работилница за бижута от рециклирана пластмаса

Клуб "НПМГ подава ръка", НПМГ "Акад. Любомир Чакалов", София
Мисията е на 22 April 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 22.04.2024 година доброволците от отбора на "НПМГ подава ръка" организираха арт работилница за бижута от рециклирана пластмаса. 

Мисията се проведе в сградата на Националната природо-математическа гимназия "Акад. Любомир Чакалов" и беше с продължителност около 2 часа. 

Учениците преработиха пластмасови бутилки за еднократна употреба и ги превърнаха в обеци и колиета от мъниста.

Всички изготвени бижута ще бъдат опаковани и изпратени в подкрепа на благотворителния базар, организиран от НЧ "Христо Данов" в гр. Пловдив.

Какво?

По случай Световния ден на Земята доброволците от отбора на "НПМГ подава ръка" организират арт работилница за бижута от рециклирана пластмаса. 

В нея учениците от гимназията ще имат възможността да изработят бижу от пластмасова бутилка. 

След провеждането на работилницата всички изготвени артикули ще бъдат опаковани и изпратени в подкрепа на благотворителния базар, организиран от НЧ "Христо Данов" в гр. Пловдив. 

Повече за инициативата можеш да откриеш тук.

Кога?

На 22 април 2024 г. от 16:00 ч.

Къде?

В сградата на Националната природо-математическа гимназия "Акад. Любомир Чакалов".

Нужна екипировка?

Подготвили сме всичко необходимо. 

Защо?

Организираме тази инициатива, защото за нас е изключително важно да помогнем на околната среда чрез намаляване на употребата на пластмаса и в същото време да подкрепим ремонта на пода в читалищната библиотека в гр. Пловдив.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Герои, които не са част от клуба, могат да организират подобно събитие или да се свържат с организаторите от отбора на "НПМГ подава ръка".

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!