Носи шарено в знак на съпричастност към хората със Синдром на Даун

Носи шарено в знак на съпричастност към хората със Синдром на Даун

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 16 март 2021 до 21 март 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 21 март отбелязахме Международния ден на хората със синдрома на Даун. Ние от клуб"Деца с големи сърца" представихме достъпна информация за  заболяването на децата от останалите класове в училище.

Тази година 21 март е в неделя и ние се  включихме в инициативата, обличайки се в ярки шарени дрехи или обувайки най-шарените си чорапи у дома. Направихме го и няколко дни по-рано, всички заедно в училище, за да покажем и на останалите, че може по този начин да изразим своята съпричастност и да накараме повече хора да се включат.

Какво?

На 21 март отбелязваме Международен ден на хората със синдрома на Даун. Ние от клуб"Деца с големи сърца" ще представим достъпна информация за това заболяване на децата от останалите класове в училище. 

Тази година 21 март е в неделя и ние ще призовем всички да включат в инициативата и да изразят своята съпричастност, обличайки се в ярки шарени дрехи или обувайки най-шарените си чорапи.

Ние ще направим това всички заедно няколко дни по-рано,  а на 21 март всеки ще го направи у дома.

Кога?

от 16 март до  21 март 

Къде?

СУ "Алеко Константинов" гр. Луковит

Нужна екипировка?

Да си облекат шарени дрехи или да си обуят шарени чорапи.

Защо?

В тази инициатива се включват хиляди хора по света.  Можем да бъдем съпричастни като се облечем в шарени дрехи или обуем шарени чорапи. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Може да се включат и ученици, които не са част от клуба като облекат шарени дрехи или обуят шарени чорапи и ни изпратят снимки на  имейл - asia16@abv.bg.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!