Научи повече за правата на жените и спечели нежна награда

Научи повече за правата на жените и спечели нежна награда

Клуб "Агенти на Доброто", 18 СУ "Уилям Гладстон", София
Мисията е от 19 март 2021 до 31 март 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Kакто всяка мисия, включваща игра, проучване и споделяне на информация, цялата организация мина изключително приятно и леко. Всички бяха пълни с идеи, какво трябва да споделим и на кое трябва се фокусираме. Ролите ги разпределихме в три групи, като всеки доброволец помагаше в едно то трите неща: постове, сторита и игра. Признаваме си, че не очаквахме толкова много хора да се включат в играта, която беше организарана с цел хората да научат и разберат информацията, която споделяхме на стори, защото искрено вярваме, че е нещо полезно, което е хубаво да се знае.

Какво?

По случай темата на месеца "Правата на жените" , ще се качват постове, сторита и организирана игра в Инстаграма на клуба.Всичко ще е на актуална тема и е за цел да разпострани повече информация, която много често бива пренебрегвана. В същото време, докато научават нови неща, последователите и всички желаещи могат да се включат в нещата, които ще организираме. На 31.03 ще обявим е един победител, участник в играта свързана с нещата, които качваме по темата, и той ще спечели една ръчно нарисувана картина от един от доброволците в клуба

Кога?

От 19.03 до 31.03

Къде?

Инстаграм профила на клуб "Агенти на Доброто"

Нужна екипировка?

Само желание за нови знания

Защо?

За да можем всички да се образоваме повече по теми, които някак си са прети от обществото за "табу".

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържете се с нас в Инстаграм ( agentite18) 


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!