Нарисувай картичка или участвай с твое изпълнение в благотворителен концерт в подкрепа на деца в домове

Нарисувай картичка или участвай с твое изпълнение в благотворителен концерт в подкрепа на деца в домове

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 10 ноември 2020 до 9 декември 2020
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Ние от клуб "Деца с големи сърца" решихме да се включим в концерта "Среща на доброто". За концерта подготвихме картички, които бяха продавани на благотворителния базар. Освен това взехме участие и в самия концерт с подготвени от нас танци. Разпространихме информация за инициативата и така тя достигна до повече хора. На концерта присъстваха много наши приятели и близки и така се надяваме събраните средства да са повече. Щастливи сме,че можем да помогнем и се надяваме да сме зарадвали много други деца, които имат нужда от това.


Какво?

"Среща на доброто" е благотворителен концерт, чрез който ще се събират средства за деца, останали без родителски грижи. Може да се включиш в концерта, като подготвиш танци и песни, изработиш картички или сувенири. Всички твои усилия ще бъдат от полза и ще помогнат на деца в нужда.

Кога?

От 10 ноември до 9 декември 2020 г.

Къде?

Концертът ще се проведе в НЧ "Съзнание" в гр. Луковит, транспорт не е необходим.

Нужна екипировка?

Нужно е да донесете изработените от вас картички и сувенири. 

Защо?

Всички вие, които обичате да танцувате и да творите, имате възможност да го направите сега. По този начин не само ще разгърнете вашите възможности, а ще бъдете полезни на други деца, които ще зарадвате и ще направите щастливи.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Може да се свържете  с Ася Найденова и Цветанка Лазарова.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!