Направи украса и разкраси с нея училищния двор

Направи украса и разкраси с нея училищния двор

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 7 February 2021 до 15 February 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Ние от клуб "Деца с големи сърца" вярваме, че всичко, от което имаме нужда е любов. За това решихме в месеца на любовта да направим училището по-красиво и по-приятно място. Изработихме много сърца, с които украсихме стаите и двора. Наше дръвче грейна в красива премяна. Освен всичко това, подготвихме малки подаръци за децата от I а и IIIв клас, които бяха трогнати от скромния жест на внимание. След всичко това сме щастливи и знаем, че само любовта превръща всичко в добро! 

Какво?

В месеца на любовта искаме да направим училището по-красиво място, като изработим различна украса във формата на сърца. Всички, които желаят да се включат, могат да изработят картичка, макет, сърца, с които да зарадваме по-малките ученици и да украсим училището, така че да стане едно по-красиво и по-приятно за учене място.

Кога?

От 07.02 до 15.02.2021г.

Къде?

В СУ "Алеко Константинов" - гр. Луковит.

Нужна екипировка?

За желаещите да се включат сме осигурили цветен картон и всички необходими материали. Може да носят ножица и лепило. 

Защо?

Всичко, от което имаме нужда, е любов. А когато направим нещо с любов за хората до нас, светът става по-добро място. В училище ние прекарваме голяма част от времето си и от нас зависи как ще изглежда това място. Ето защо предлагаме заедно да го направим по-красиво и по-приятно за учене като изработим украса.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова и Цветанка Лазарова.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!