Направи ръчно изработена коледна картичка и зарадвай възрастен човек

Направи ръчно изработена коледна картичка и зарадвай възрастен човек

Клуб "Добряци", СУ "Св. Климент Охридски", Аксаково
Мисията е на 7 December 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Доброволците проучиха кога в местната поща на град Аксаково се раздават пенсиите на възрастните хора. В деня решиха да застанат пред сградата и да подарят ръчно изработените от тях самите картички на случайни баби и дядовци. Създаде се непринудено коледно настроение, което предизвика усмивки и радост у възрастните и емоции в децата. Позитивната емоция, благодарностите и усмивките, които получиха родиха идеята доброволците да направят подобни коледни картички и за своите баби и дядовци.

По Коледа стават чудеса!!!Какво?

Коледното настроение вече е навсякъде. Доброволците решиха да се превъплътят в ролята на малки джуджета като изработиха прекрасни коледни картички, които да подарят на възрастни хора.

Цяла седмица доброволците изработваха картички. Събрахме се, за да решим кога е най-подходящо да зарадваме възрастните хора. Роди се идеята да отидем пред клона на местната поща, когато раздават пенсиите и да подарим картичките.

Кога?

7 декември 2022 г.

Къде?

Пощенски клон - Аксаково

Нужна екипировка?

Ръчно изработени коледни картички, усмивки и добри думи.

Защо?

Защото всеки е добре да усети от коледното настроение, което витае във въздуха. Няма значение дали си голям или малък, вълшебството на Коледа е за всички.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можеш да организираш и ти такава мисия.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!