Направи подарък по случай патронния празник на училището си

Направи подарък по случай патронния празник на училището си

Клуб "Добряци", СУ "Св. Климент Охридски", Аксаково
Мисията е на 25 November 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 25 ноември, когато се чества празника на училището ни, се проведе празничен концерт. Наред с други официални адреси и поздрави беше и нашия подарък. Милият жест беше поднесен на директорката Мариела Петрова и показан на публиката в залата. Това беше още един начин да популяризираме доброволчеството в нашето училище и нашия клуб ”Добряци”. Идеята се получи и очарова всички!


Какво?

Най-добрите художници сред “Добряците” създадоха прекрасен подарък по случай патронния празник на нашето училище “Св. Климент Охридски” - 25 ноември. Специалната изненада беше претворяването на образа на св. Климент Охридски в икона. Тя беше придружена с красива, ръчно направена картичка-поздрав!


Кога?

25 ноември 2022 година.


Къде?

В Читалище "Просвета" - Аксаково.

Нужна екипировка?

Добро настроение.

Защо?

Още в началото на месец октомври възникна идеята да отправим поздрав по случай празника на училището. Тази мисия имаше за цел самия поздрав, както и популяризиране на клуба и доброволчеството като мисия.

Горди сме, че в редиците на клуб ”Добряци” има млад иконописец, който се учи на това сложно изкуство. Към него се присъедини и друг доброволец с идея за ръчно направена картичка.


Как да се включат герои, които не са част от клуба?

d.miteva@souaksakovo.com

s.karacheviyska@souaksakovo.com


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!