Направи мартенички за децата от Дневния център за деца с физически увреждания в гр. Луковит

Направи мартенички за децата от Дневния център за деца с физически увреждания в гр. Луковит

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 14 февруари 2021 до 1 март 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Първи март е хубав празник. Празник за малки и големи. Пожелаваме си да сме бели и червени, здрави и засмени. Успяхме да споделим този празник и с децата от ДЦДФУ гр. Луковит, където топло ни посрещна Баба Марта с топла питка и мед. Ние пък бяхме подготвили цяла кошница с мартенички за всички деца и техните ръководители. Поднесохме я с любов и пожелание да са здрави и все така гостоприемни, защото ни предстоят още много приятни срещи и за напред. 

Какво?

Направи мартенички за децата от ДЦДФУ гр. Луковит. С мартеничките си пожелаваме да бъдем здрави, а когато я направим и подарим от сърце, ние подаряваме щастие. Нужно е да активираш своите сръчни ръце, да вложиш много въображение и любов.  С  готовите мартенички ще зарадваме децата от дневния център в град Луковит.

Кога?

Всички готови мартенички ще занесем в дневния център на 01 март 2021 година. 

Къде?

Готовите мартенички може да донесете в класната стая на 3.б или 4.б клас.

Нужна екипировка?

Това, което е нужно да донесете са материали за изработване на мартенички или вече готови, но  направени от вас самите такива.

Защо?

Всеки има нужда от подкрепа. А понякога с един малък жест, можем да накараме другите да се чувстват значими и щастливи. Нека зарадваме децата от дневния център с наши ръчно изработени мартенички. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова или Цветанка Лазарова


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!