Направи мартенички в подкрепа на най-малките герои

Направи мартенички в подкрепа на най-малките герои

Клуб "PTPI Делфините", PTPI "The Dolphins", Варна
Мисията е от 12 февруари 2021 до 22 февруари 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Преди време Полина Ставрева-Костадинова ни подари преса за значки. Първоначално не знаехме как точно ще се възползваме от дарението ѝ, но вече имаме ясна цел. 

Когато имаме да правим изделия за някоя мисия, просто се възползваме от лесната машина. Толкова е проста, че за 5мин. можем да направим цели 10 значки. 

Съпричастни сме към родителите и малките герои, които започват битката на живота от самото си раждане. Искаме да им пожелаем чрез мартеничките си да са здрави, засмени и вечно благословени.

Какво?

Както подобава, на 1 март идва Баба Марта.

А за да може малките герои да носят щастие на родителите си, ние ще им пратим малко здраве. Ще зарадваме малките герои от фондация "Нашите недосонеси деца", като им изпратим ръчно направени значки-мартенички. 

Благодарим на Полина Ставрева-Костадинова, че ни подари пресата за значки, за да можем сега с лекота да изпълним мисията си.

Кога?

Ще ги направим в седмицата преди 22.02.

Къде?

На нашата седмична среща .

Нужна екипировка?

Настроение и сила.

Защо?

Тези малки герои дават всичко от себе си, за да останат със своите обични родители. Това е знак, че сме съпричастни и им пожелаваме много здраве в живота.

(Photo Credit: photo)

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Всеки може да се включи в мисията на фондация "Нашите недоносени деца" в TimeHeroes.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!