Направи лакомства за бездомни кученца

Направи лакомства за бездомни кученца

Клуб "Агенти на Доброто", 18 СУ "Уилям Гладстон", София
Мисията е от 24 октомври 2021 до 31 октомври 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Този месец за съжаление пропуснахме така любимите ни разходки на кучета от приют,но за сметка на това за пръв път правихме лакомства.Имахме една седмица да ги подготвим и да ги раздадем на бездомните животинки в кварталите ни.Използвахме предложената от TimeHeroes рецепта  и се надяваме да са се получили хубави(нашите кученца ги дегустираха и останаха видимо доволни,така че разчитаме на тяхното мнение :)).

Какво?

Тъй като нямахме възможност да разходим кучета в приют(което ни е много любимо), решихме да направим лакомства, за да нахраним животинките около нас.

Кога?

От 24.10 до 31.10.2021г.

Къде?

Лакомствата изработвахме вкъщи, а след това всеки раздаде на животинките от квартала си.

Нужна екипировка?

Съставките за бисквитки по избор (които да са безопасни за животните). Ние използвахме тази: https://kupatanageroite.com/resources/idea-kucheshki-lakomstva

Защо?

Всеки се нуждае от внимание и грижа, а бездомните животни не са изключение. Всеки ден срещаме такива и е добре да помислим за техните нужди и да помогнем и с най-малкото при възможност.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Намерете ни и в инстаграм: https://www.instagram.com/agentite18/


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!