Направи къщички за пътуващи книги

Направи къщички за пътуващи книги

Клуб "Заедно с теб", СУ "Христо Ясенов", Етрополе
Мисията е от 4 June 2020 до 11 June 2020
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Инициативата беше на нашата прекрасна учителка по български език - Петя Георгиева. С удоволствие се включихме както с книжки, така и с изработването на дървени къщички.

От предишната ни инициатива с набирането на книги отделихме за две дървени къщички, които да бъдат поставени в двора на нашето училище - СУ ''Христо Ясенов''. Помолихме гражданите на нашия град за материали, набавянето им беше най-трудната част.  

Любимият ни момент, разбира се, беше в мига на реализацията на мисията и самото изработване на къщичките.

Какво?

През месец май организирахме кампания за набиране на книги за болницата в Етрополе, която надмина всички наши очаквания - включиха се хора от цяла България, дори от чужбина. Събраните книги бяха огромно количество! Зарадвахме не само пациентите във всички отделения в болницата, но отделихме книги и за градската и за училищната библиотека.

А сега, по инициатива на нашата прекрасна учителка по български език - Петя Георгиева, ще изработим и две дървени къщички за пътуващи книги, които ще поставим в двора на нашето училище - СУ "Христо Ясенов".

Кога?

В началото на месец юни.

Къде?

Етрополе, СУ "Христо Ясенов".

Нужна екипировка?

Ще помолим гражданите на нашия град да ни помогнат с материали за къщичките.

Защо?

За да предадем доброто нататък!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Намерете ни във Facebook: Заедно с теб.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!