Направи книжка и пусни балони в училищния двор по случай Деня на розовата фланелка

Направи книжка и пусни балони в училищния двор по случай Деня на розовата фланелка

Клуб "Измирлиевчета", СУ "Георги Измирлиев", Горна Оряховица
Мисията е на 23 February 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

 Не бъди безразличен!    Бъди различен!    Бъди добър! 


Всяка година в последната сряда на февруари се отбелязва деня за борба с тормоза в училище, познат като „Ден на розовата фланелка“. На този ден всички, съпричастни с темата, обличат розово, за да изразят своята позиция. Тази дата ни напомня, че тормоз в училище съществува и ни провокира да помислим как да постъпваме в подобни ситуации, а различни инициативи дават информация как можем да се противопоставяме на тормоза всеки ден. Ние се присъединяваме към инициативата и казваме „не“ на тормоза в училище.

Проведохме интересен разговор с психолога на училището Димитър Йосифов. Заедно направихме книжка "Спри насилието" и решавахме различни казуси. В двора на училището пуснахме розови балони.

Какво?

Среща - разговор с училищния психолог. Изработване на книжка "Не на насилието и тормоза в училище". Екипна работа. Пускане на розови балони в училищния двор.

Кога?

23.02 от 10.30 часа до 12. 00 часа

Къде?

В училище

Нужна екипировка?

Балони, розови фланелки.

Защо?

Светът е за всички! Отправяме своите послания за добро, за съпричастност, за уважение и зачитане. За един по-добър и усмихнат свят!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

http://izmirlievcheta.weebly.com/

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!