Направи картички за традиционната благотворителна коледна кампания на PTPI "Делфините"

Направи картички за традиционната благотворителна коледна кампания на PTPI "Делфините"

Клуб "PTPI Делфините", PTPI "The Dolphins", Варна
Мисията е от 12 December 2022 до 23 December 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

В началото на новата 2023 година, след изминалите Коледни и новогодишни празненства, искаме да изкажем огромни благодарности на всички Вас, дарители, майстори на Коледни картички, всички доброволци, които неуморно и във всякакви условия стояха на пост и помагаха за осъществяването на нашата кауза!🎄


Вече с гордост и огромна радост искаме да Ви съобщим, че ЗАЕДНО успяхме да съберем 15 278,33 лв. 🥳 


Събраните средства ще дарим създаването и обзавеждането на "Вълшебната стая" - проект на ЦНСТ. 


Отново искаме да изкажем искрени благодарности на всички участвали в кампанията, дали с дарение или помощ с подготовка и продаване! ❤️


Пожелаваме на всички много успешна година, изпълнена само с хубаво моменти и нека продължим да правим добро!🐬

Какво?

За вече 16-та поредна година, ние от Делфините, организираме нашата коледна кампания, с която досега сме дарили стотици хиляди левове за различни инициативи през годините. Нашите доброволци продават ръчно изработени коледни картички на благотворителни базари из цяла Варна, а тази година средствата ще подпомогнат финансиране на "Вълшебната стая" - проект на ЦНСТ.  

Във Варна има осем вълшебни къщички - Центрове за настаняване от семеен тип (ЦНСТ). Те предоставят стабилна среда за пълноценно развитие на деца, лишени от необходимата родителска грижа. Шест от тези къщички са за деца и младежи с множество увреждания, а другите две са за деца и младежи без увреждания. 

Тази година сме насочили нашата помощ към децата с увреждания. Те имат нужда от специална грижа. Доста от тях са много тревожни и изпадат в най-различни състояния. За да можем да им помогнем, ние искаме да изградим съответната "Вълшебна стая". В нея с помощта на музика, цветове и развиване на фината моторика децата ще се успокояват, ще се чувстват по-добре и ще се лекуват. Това е и нашата идея - да направим тяхното ежедневие по-лесно и да им помогнем. 

За създаването на "Вълшебната стая" са необходими 25 000лв., които са целта на тазгодишната ни Варненска Коледа! Картичките, които продаваме нямат определена цена, самите дарители решават по колко да даряват за това, което получават.

Кога?

Картички ще получаваме до края на коледната ни кампания, а именно – 23 декември 2022г.

Къде?

Дарения можем да получим от цялата страна, но ако някой иска да ни ги предаде лично в гр. Варна може да се свърже с нас в долупосочените контакти.

Нужна екипировка?

Единствените ангажименти, които доброволците имат, са да се свържат с нас за изпращане на готовите картички чрез данните за контакт, посочени по-долу.

Защо?

С нашата коледна кампания сме дарявали редица усмивки. Нека и тази година помогнем за сбъдването на нашето коледно чудо!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

За въпроси относно изпращането или за лично предаване в гр. Варна може да се свържете с нас по email на thedolphins.pr@gmail.com, както и да ни пишете на нашата Facebook страница – PTPI The Dolphins Varna или Instagram страницата ни – ptpi_thedolphins 


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!