Направете информационна брошура за опасностите в интернет

Направете информационна брошура за опасностите в интернет

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 10 May 2021 до 29 May 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Тъй като децата прекарват все повече време пред компютъра, е хубаво да знаят за опасностите и заплахите, които може да се крият там. Затова се включихме изработването на информационна брошура, чрез която да разпространим информация за опасностите, които се крият в интернет. Вярваме, че  така ще достигнем до повече хора и ще им помогнем да се предпазят.

Какво?

Тъй като децата прекарват все повече време в интернет, е хубаво да знаят за опасностите и заплахите, които може да се крият там. Затова може да се включите в изработването на информационна брошура, която да разпространим до повече хора.

Кога?

10 до 29 май.

Къде?

СУ "Алеко Константинов".

Нужна екипировка?

Всичко необходимо ще ви бъде осигурено в училище.

Защо?

Чрез направата на информационна брошура за опасностите и заплахите в интернет, може да помогнеш на деца да се предпазят от много неприятности. Важно е да знаем повече по тази тема и чрез изработване на брошура тези знания може да достигнат до повече хора. Включи се и ти!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Може да се свържеш с Ася Найденова или Цветанка Лазарова.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!