Напомни на жените в училище, че са герои като им подариш хартиено цвете

Напомни на жените в училище, че са герои като им подариш хартиено цвете

Клуб "Средногорски герои", СУ "Св. Паисий Хилендарски", Златица
Мисията е на 28 March 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Месец март е хубав случай да си припомним геройствата, които жените около нас извършват всеки ден. В този месец всички демонстрират уважение към жените и то главно на 8-ми март. Но само на тази дата ли жените са жени?! Само на тази дата ли заслужават уважение за всичко, което правят?! Те ни даряват с живот, даряват ни с извор от енергия, зареждат ни положително, обсипват ни с любов и загриженост и са винаги до нас, каквото и да става. Да си жена е една неуморна професия, чието работно време е 24/7. Нямаш право на почивка. Заради признателността ни към жените, ние, клуб Средногорски герои, решихме да демонстрираме уважението си към тях като ги дарим с усмивка чрез ръчно направените от нас цветя. Решихме ние да ги изработим, защото стойността на нещо, в което си вложил труд, е много по-голяма от тази на нещо материално. Подарихме цветя на всички учителки, на чистачките и на жената, която всеки ден неуморно приготвя закуски за нас и ни храни. Дейността умишлено не е изпълнена на 8-ми март, защото искаме да покажем, че една жена не заслужава почит, уважение и признателност само в един ден от годината, а ежедневно. Смятаме нашата инициатива да продължи през цялата година. Да си жена е геройство, а ние от клуб Средногорски герои, подкрепяме героите!

Какво?

Решихме да изработим сами цветя от хартия и да ги подарим на дами, които ни помагат по различен начини в ежедневието. Това са служители в училищната администрация, чистачки, продавачката в училищния павилион, както и на нашите учителки. Искахме да ги изненадаме в един обикновен делничен ден, просто така, съвсем непринудено и да видим реакциите им.

Кога?

28.03.2024 г. от 8:00 ч. до 17:00 ч.

Къде?

В СУ "Св. Паисий Хилендарски".

Нужна екипировка?

Доброволците сами осигуряват материалите.

Защо?

Прекрасно е да видите усмивка на лицето на някой човек, нали? Нека да зарадваме дамите около нас и да видим щастливите им усмивки, като им подарим цветя без повод, просто ей така!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Да се свържат с Ивана и Теди от 10 клас

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!