Напиши своето "благодаря" в писмо и го изпрати на хората на първа линия

Напиши своето "благодаря" в писмо и го изпрати на хората на първа линия

Клуб "Заразно добро", 2 СУ "Професор Никола Маринов", Търговище
Мисията е от 7 януари 2021 до 17 януари 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

В днешно време рядко успяваме да благодарим и оценим нещата, които имаме. Рядко успяваме да седнем, да помислим и да оценим ценността на това, което животът ни е донесъл. 11 януари - Международен ден на думата "Благодаря" - това пробуди нашият интерес към създаването на мисията. Благодарността идва от сърцето и често забравяме да я изразим, но нека не забравяме колко е приятно да чуеш думата "благодаря" дори да е без причина. Ние от доброволчески клуб "Заразно добро", гр.Търговище, решихме да зарадваме учителите и персонала в болницата като им изпратим благодарствени електронни писма с цел да пробудим усмивка и топлина в сърцата им. 
Нека благодарим за всичко всеки ден. Нека не ни бъде нужен празник, за да окажем признанието на нещата, които ценим. Нека бъдем благодарни заедно! 

Какво?

Инициативата е да изразим благодарност на хората, които бяха и са до нас в тези трудни времена. Това са именно учителите и всички хора в болницата, които бяха и са на първа линия по време на всичко това. Вдъхновихме се от Международния ден на думата "благодаря" и решихме да изкажем благодарност на важните хора в момента. Всички доброволци ще напишем благодарствени писма, които ще изпратим на съответните хора. Писмата ще бъдат публикувани също и в страницата на клуба във Facebook. 

Кога?

Очакваме всички желаещи да се включат в мисията да изпратят своите писма на 17. 01 до 18:00ч. 

Къде?

Мисията се провежда електронно!

Нужна екипировка?

За мисията не е нужна екипировка! Писмата ще бъдат в електронен вариант. Всеки желаещ да се включи може да изпрати писмата си на този имейл адрес:  zaraznodobro@abv.bg

Защо?

Важно е да благодарим на хората, които са до нас и ни помагат.  Уилям Артър Уорд е казал: „Да се чувствате благодарни, без да го изразите, е като да опаковате подарък, без да го подарите.“  Използваме Mеждународния ден на думата "благодаря", за да мотивираме хората да изразяват благодарности и нека не забравяме, че не трябва да бъдем благодарни само за един ден!  


Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Клубът ни набира нови членове и ако някой желае да се присъедини може да се свърже с нас чрез следните линкове:

•Страница на клубът във Facebook (относно за инициативи) ТУК .

•Група на клубът във Facebook (в нея са членовете на клубът, обсъждат се инициативи, идеи и тн.) ТУК .

Всеки, които желае да разпространява доброто с нас е добре дошъл! 


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!