Напиши благодарствено писмо до медиците в отделенията на МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски" АД в Кърджали

Напиши благодарствено писмо до медиците в отделенията на МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски" АД в Кърджали

Клуб "Щастливеца", Професионална гимназия по икономика "Алеко Константинов", Кърджали
Мисията е от 16 ноември 2020 до 20 ноември 2020
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Доброволците от ПГИ с инициативи по случай Деня на християнското семейство

На 21 ноември честваме празника Въведение Богородично, който се отбелязва и като Ден на християнското семейство и на православната младеж. Този празник напомня на всички, че трябва да възпитаваме децата в благочестие, в послушание към родителите , милосърдие и чистота на нравите.

Всяка година в гимназията отбелязваме празника с различни инициативи.

Доброволците от клуб “Щастливеца“ решиха да поздравят тези, които от месеци са далеч от семействата си, за да се грижат за живота и здравето на хората.

Алековци написаха благодарствени писма до всички работещи в отделенията на МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски" АД – Кърджали с послание, че в тази трудна епидемична обстановка те не са сами. Благодариха им за неуморния труд и благородство, за компетентните грижи към пациенти и техните близки, и за безкористното внимание, което ни отдават, без да се щадят.

Младежите от клуба се прекланят пред професионализма и отдадеността, с които лекарите и целият медицински персонал работят и се грижат за хората.


Какво?

Да се напишат благодарствени писма до всички работещи в отделенията на МБАЛ "Д-р Атанас Дафовски" АД – Кърджали с послание, че в тази трудна епидемична обстановка те не са сами. 

Кога?

На 16, 17 и 18 ноември от 13:30 до 16:00 ч. в методическия кабинет в ПГИ "Алеко Константинов" ще се подготвят благодарствените писма. На 20.11.2020г. от 14 ч. ще се предадат в болницата.

Къде?

Методическия кабинет в ПГИ "Алеко Константинов".

Нужна екипировка?

Не е нужна екипировка, всички матеиали са осигурени.

Защо?

Да им благодарим им за неуморния труд и благородство, за компетентните грижи към пациенти и техните близки, и за безкористното внимание, което ни отдават, без да се щадят. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Да се свържат с Филиз Мустафа.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!